Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Најнови корисни информации

Do not use easy or guessable password! 3 Apr 2018

By default, Our system create strong random password for all our clients. You may change your default password, but please use a strong password. Some brute force program can guess your password if...

Our website is being attacked now! 17 Mar 2018

Our site: pivps.com is being DDOS attacked. We are working with our ISP to resolve the problem now.

We are using 2 domains now! 30 Oct 2017

Our system will now work in 2 domains! 1. pivps.com 2. pivps.is You can use both domains to access our webpage and portal client area!